Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sanytol sredstvo za čišćenje kupaonice 500 ml

Sanytol sredstvo za čišćenje kupaonice 500 ml

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 47,98 kn/l

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonice svojom trostrukom aktivnom formulom uklanja 99,9 % mikroorganizama. Jednostavno i učinkovito uklanja sasušene ostatke sapuna i kamenac. Vlaga u kupaonici pogoduje razvoju bakterija, gljivica i virusa. Jedini način za učinkovito suzbijanje tih mikroba jest korištenje dezinfekcijskog sredstva za čišćenje. Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonice ima trostruko djelovanje: baktericid (5 min.) i fungicid (15 min.) u skladu sa standardom EN 13697, virucid u skladu sa standardom EN 14476 pri čemu djeluje na virus influence A (5 min.) i na virus herpes simplex (5 min.). Učinkovitost ovog Sanytol sredstva za dezinfekciju i čišćenje ispitao je i potvrdio priznati laboratorij

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Upute za upotrebu/pripremuZa dezinfekciju kontaktnih površina, raspršiti izravno po površini s udaljenosti od 20 cm. Potom razmazati čistom i vlažnom krpom. Za odstranjivanje kamenca ostaviti da djeluje 5 – 15 minuta prije razmazivanja krpom. Nije potrebno ispirati, osim kad se radi o: površinama koje su u kontaktu s hranom, igračkama, površinama u stalnom kontaktu s djecom i ljubimcima. U navedenim slučajevima preporuča se ostaviti sredstvo da djeluje 5 minuta te potom isprati. Ne upotrebljavati na tkaninama, osim na onima koje će se oprati nakon vremena primjene označenog na naljepnici.
BrandSanytol

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke