Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Permetal sredstvo za odmašćivanje 650 ml

Permetal sredstvo za odmašćivanje 650 ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 41,52 kn/l

Profesionalno sredstvo za čišćenje, s dodatnom snagom odmašćivanja. Nenadmašan u učinkovitom i jednostavnom uklanjanju tvrdokornih, zagorjelih naslaga i masnoća s roštilja, napa i pećnica, ali i efikasnom odmašćivanju svih ostalih metalnih površina.
Dovoljno ga je nanijeti na površinu i ostaviti da djeluje nekoliko minuta te nakon toga prebrisati vlažnom krpom ili spužvicom. Ne oštećuje površine koje se čiste i lako se ispire.
S raspršivačem

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi 5-25 °C, u skladištu čiji je pod otporan na lužine.
Upute za upotrebu/pripremuNe koristiti za površine od aluminija, bakra i cinka. Prije uporabe probati na manje vidljivom mjestu zbog sigurnosti površine. Sredstvo ravnomjerno raspršiti po površini, ostaviti da djeluje 5 minuta i isprati vodom, posušiti suhom krpom ili papirom. Čišćenje je djelotvornije ako se pećnica zagrije do 50 °C. Ne smije se prelijevati u drugu ambalažu ni u posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drže namirnice.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke