Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Promotivne ponude

Ostvari 50% popusta na Tognana proizvode iz programa sakupljanja naljepnica

02. 11. 2022.

Elegancija, svježina i vrhunski dizajn na vašem stolu


U periodu od 3. 11. 2022. do 15. 1. 2023. u svim Tommy prodavaonicama za svakih potrošenih 3,32 € (25 kn) dobivate jednu naljepnicu.

Kupovinom posebno označenih proizvoda na polici dobivate dodatne naljepnice.

Popis proizvoda čijom kupnjom ostvarujete dodatnu naljepnicu možete pronaći ovdje.

Naljepnice lijepite na predviđena polja u knjižici. Kada sakupite odgovarajući broj naljepnica na jednom kuponu, ostvarujete pravo na kupovinu Tognana tanjura i setova staklenih čaša uz popust od 50%.


Oslobodite svoju kreativnost i unesite eleganciju i svježinu u svoj dom.

Tognana knjižica

Popunjeni i izrezani kupon potrebno je predati na blagajni prije zaključenja računa. Popust se može iskoristiti jednokratno.

Pravilno popunjeni kupon možete zamijeniti za popust na željeni proizvod najkasnije do 29. 1. 2023. ili do isteka zaliha u svim Tommy hipermaxi i supermarketima.

U slučaju da nemate dovoljno sakupljenih naljepnica za ostvarivanje promotivnog popusta, željeni proizvod možete kupiti po maloprodajnoj cijeni.


Tognana setovi staklenih čaša i tanjura

Upotpunite svoju kolekciju staklenim čašama Tognana s reljefnim detaljima prepoznatljivog sjaja. Linija izrađena od stakla idealna je za posebne prilike kao i za svakodnevnu upotrebu.

Posebna kolekcija tanjura proizvedenih u Italiji, izrađena je od vrhunskog porculana. Oblikovani su modernom tehnologijom digitalnog printa, koja osigurava neuništivu dekoraciju koja ne blijedi s upotrebom.

 

Tognana ponuda:


Iskoristite ovu odličnu priliku i obogatite svoj stol jer strast i posvećenost detaljima osobine su koje Tognana stol čine drugačijim.


#TvojeMisto za pogodnosti


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn