Promotivne ponude

Tommy i Adriagate - popusti za iznajmljivače

20. 03. 2024.

Tommy super popusti uz Adriagate program pogodnosti za privatne iznajmljivače


Dva lidera u poslovanju ostvarili su suradnju zbog koje će privatnim iznajmljivačima priprema za početak turističke sezone biti još jednostavnija.

Tommy i Adriagate

Već dugi niz godina, Adriagate svoje poslovanje temelji na unaprjeđenju usluga za privatne iznajmljivače.

No, jedan od najvažnijih projekata Adriagate-a upravo je program pogodnosti kojemu se pridružio maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji - Tommy.

Kroz ovu suradnju privatni iznajmljivači koji su dio Adriagate obitelji ostvarit će izvrsne pogodnosti u pogledu značajno nižih cijena na odabrani asortiman u Tommy prodavaonicama

Asortiman na koji će članovi Adragate programa pogodnosti, a ujedno i Tommy kupci, ostvarivati ekskluzivan popust, definiran je osluškujući njihove potrebe te im je u potpunosti prilagođen. 

Projekt je započet u ožujku, a o svim akcijama i pogodnostima, Adriagate partneri iznajmljivači bit će na vrijeme informirani.


Kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, regiji u kojoj je turizam jedna od glavnih gospodarskih grana, osjetili smo potrebu dodatno doprinijeti njegovu razvoju i poduprijeti naše privatne iznajmljivače u ovim izazovnim vremenima.

Suradnja s Adriagate-om bila je odličan način da zajedničim snagama to i postignemo.

Vjerujemo da će naši kupci to prepoznati i biti još svjesniji da uistinu osluškujemo njihove potrebe te im želimo maksimalno udovoljiti. 

"Jako se radujemo ovoj suradnji i mislimo kako zajedno možemo napraviti uistinu velike iskorake u poslovanju obiteljskog smještaja. Želimo naglasiti kako smo jako sretni što radimo ovaj posao i ponosni smo što uz sebe, već više od dvadeset godina, imamo partnere iznajmljivače koji nam ukazuju povjerenje. Počašćeni smo jer nas biraju kao prijatelja dobre sezone." - kazala je Ana Popović, voditeljica B2C u Adriagateu, koja zajedno sa svojim timom radi na ovom projektu. 

 


Imate apartman, kuću ili vilu za iznajmljivanje?

Dočekajte i vi sezonu spremni uz Adriagate i Tommy!


#TvojeMisto za lito