Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Promotivne ponude

Uštedi vrijeme uz pametno Xiaomi rješenje!

10. 08. 2023.

Budućnost je stigla u tvoj dućan


U periodu od 10. 8. do 15. 10. 2023. u svim Tommy prodavaonicama za svakih potrošenih 4 € / 30,14 kn dobivate jednu naljepnicu.

Kupovinom posebno označenih proizvoda na polici dobivate dodatne naljepnice.

Naljepnice lijepite na predviđena polja u knjižici. Kada sakupite odgovarajući broj naljepnica na jednom kuponu, ostvarujete pravo na kupovinu jednog proizvoda iz asortimana Xiaomi uz uštedu od 5 € / 37,67 kn do 55 € / 414,40 kn.

Popunjeni i izrezani kupon potrebno je predati na blagajni prije zaključenja računa. Popust se može iskoristiti jednokratno.

Friteza na vrući zrak

Mockup knjižice

Pravilno popunjeni kupon možete zamijeniti za popust na željeni proizvod najkasnije do 29. 10. 2023. ili do isteka zaliha u svim hipermarketima, maximarketima i supermarketima Tommy.

U slučaju da nemate dovoljno sakupljenih naljepnica za ostvarivanje promotivnog popusta, željeni proizvod možete kupiti po maloprodajnoj cijeni.

Ovlaživač

Pametni uređaji uz koje je život zabavniji


Proizvode čijom kupnjom dobivaš dodatnu naljepnicu možeš pronaći klikom na gumb:


Usisavač

Zavirite u budućnost uz Xiaomi u kojem su svi pametni uređaji više od aparata - oni su partneri u vašem svakodnevnom životu. 

Oduševit će vas svojom inteligencijom, funkcionalnošću, ali i povoljnim cijenama. Pametno svijetlo koje se prilagođava vašim željama i raspoloženju, pametni uređaji za kućanstvo kojima upravljate samo glasom ili dodirom prsta. Sve to čini vaš život nevjerojatno jednostavnim i zabavnim. 

Kamera

Postani dio tehnološke revolucije i uštedi vrijeme uz pametno Xiaomi rješenje!


#TvojeMisto za sve što voliš


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn