Abc svježi krem sir sa šunkom 100 g

Abc Svježi Krem Sir Sa Šunkom 100 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg

Dodatkom komadića šunke u osnovni okus ABC sira nastaje pravi gurmanski namaz – ABC svježi krem sir – ŠUNKA. Zahvaljujući ovoj kombinaciji namazanoj na krišku svježeg kruha, jednostavno i brzo ćete uživati u pravom sendviču.


Opis proizvoda

ProizvođačBelje plus d.d. PC Tvornica mliječnih proizvoda, Imre Nagya 1, 31300 Beli Manastir, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati  na temperaturi od +4oC do +8oC.
BrandABC

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)996/238
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)15,8
Ugljikohidrati (g)2,7
od kojih šećeri (g)2,5
Bjelančevine (g)7,2
Sol (g)1,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.