Afrodita Calendula Nutri hranjiva univerzalna krema 150 ml

Afrodita Calendula Nutri Hranjiva Univerzalna Krema 150 Ml

4,35 €/kom

Cijena za j.m.: 29,00 €/l
Neven ima jedinstvenu sposobnost smirivanja kože, pomaže u njezinu obnavljanju, blagotvorno utječe na nadraženu kožu, iritacije i crvenilo. Ulje jojobe biljni je uljni vosak bogat vitaminom E koji u koži nadomještava izgubljene lipide, regulira sadržaj vlage te pospješuje obnavljanje i zaglađivanje kože. Krema je pogodna za svakodnevnu njegu kože lica i tijela te je odlična njega za cijelu obitelj.

Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina150 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.