Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita gel za tuširanje badem 1 L

Afrodita Gel Za Tuširanje Badem 1 L

4,91 €/kom

Cijena za j.m.: 4,91 €/l
Jedinstveni badem uljni gel za tuširanje svestranom snagom bademovih proteina i biljnih ulja koži daje svježinu, baršunastu mekoću i svilenkastu glatkoću. Zahvaljujući odličnoj zaštiti od isušivanja te produljenom učinku vlaženja i hranjenja, posebno je primjeren za suhu i dehidriranu kožu. Budući da ne isušuje kožu, može se upotrebljavati i više puta dnevno. Vaša koža bit će mladenački svježa, podatna i mirišljava još dugo nakon tuširanja. Bademovi proteini 0,1%; uljni kompleks 3%

Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina1.000 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.