Afrodita gel za tuširanje Jajoba Oil 250 ml

Afrodita Gel Za Tuširanje Jajoba Oil 250 Ml

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,96 €/l

Afrodita gel za tuširanje koji pruža bogatu njegu tijekom tuširanja pogodan je za suhu i osjetljivu kožu! Sadrži dragocjeno ulje jojobe i hranjivi karite maslac koji dubinski njeguju kožu te ju štite od isušivanja. Ulje jojobe sadrži važne nutrijente kao što su vitamin E, kompleks vitamina B, joda, cinka, kroma, minerale silicija i bakra i odličan je ovlaživač svih tipova kože, stabilizira ph kože, regenerira kožu. Shea maslac je pogodan za ljude koji imaju osjetljivu kožu zato što ne izaziva alergijske reakcije.


Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.