Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita krema za depilaciju lica extra Sensitive 50 ml

Afrodita Krema Za Depilaciju Lica Extra Sensitive 50 Ml

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 91,80 €/l

Nježna formula za neinvazivno, ali brzo i učinkovito uklanjanje dlaka na posebno osjetljivim područjima poput lica.
Zona bikinija i ispod pazuha.


Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvajte izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije depilacije vlažite kožu i kosu vodom. Nanesite kremu za depilaciju priloženom lopaticom izravno na kožu - ravnomjerno i u sloju od 2-3 milimetra. Ostavite kremu da djeluje 1 do najviše 3 minute. Zatim ga nježno uklonite i temeljito isperite vodom.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.