Airwick Freshmatic Punjenje za automatski osvježivač zraka Purple Lavender Meadow 250 mL

Airwick Freshmatic Punjenje Za Automatski Osvježivač Zraka Purple Lavender Meadow 250 ML

8,19 €/kom

Cijena za j.m.: 32,76 €/l

Air Wick Freshmatic Purple Lavender Meadow punjenje za automatski osvježivač zraka omoguća Vam da doživite umirujući miris lavande. Punjenje je kompatibilno sa Air Wick Freshmatic uređajima te pouzdano uklanja neugodne mirise do 70 dana.


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Tatabanya Ktf 2800 Tatabanya, Fatelepi út 15, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska, EU
Uvjeti čuvanjaZaštiti od izravne sunčeve svjetlosti, izvora topline i iskri.
Upute za upotrebu/pripremuPrije umetanja punjenja provjeriti nalazi li se automatski prekidač u položaju "OFF". Postaviti uređaj u smjeru suprotnom od smjera vašeg lica prije nego ga uključite. Kada se aktivira, uređaj će raspšiti miris nakon 15 sekundi, iz sigurnosnih razloga, pažljivo slijedite upute za uporabu koje se nalaze na Freshmatic uređaju. Koristiti isključivo prema uputama.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.