Ajax Floral fiesta sredstvo za čišćenje podova 1 L

Ajax Floral Fiesta Sredstvo Za Čišćenje Podova 1 L

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,69 €/l

Univerzalno sredstvo za čišćenje podova eliminira nečistoću i ostavlja površinu sjajnom i čistom, bez ispiranja. Sadrži jedinstveni miris cvijeća koji traje 24 sata.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Upute za upotrebu/pripremuZa čišćenje velikih površina, razrijediti sa vodom. Ne treba ispirati. Pogodno za osjetljive površine (mramor, keramika).
BrandAjax

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.