Tommy - Dućan na dlanu!

Ajax Floral Fiesta Univerzalno sredstvo za čišćenje Red Flowers 1 L

Ajax Floral Fiesta Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje Red Flowers 1 L

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 3,85 €/l

Univerzalno sredstvo za čišćenje dubinski čisti i osigurava blistavu čistoću površina, bez ispiranja. Sadrži primamljiv miris s prirodnim ekstraktima koji traje. Za čistu i prirodnu svježinu.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka, EU
Upute za upotrebu/pripremuNije potrebno ispirati.
BrandAjax

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.