Ajax sredstvo za čišćenje kuhinje 750 ml

Ajax Sredstvo Za Čišćenje Kuhinje 750 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 5,32 €/l
Sredstvo za čišćenje kuhinje.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive (Hellas) S.A.I.C., 89 Athinon St. 18541 Piraeus, Grčka
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremu1. Namjestite raspršivač na položaj "ON" (UKLJUČENO). 2. Raspršite direktno na površinu za čišćenje. 3. Ostavite da proizvod djeluje nekoliko sekundi, zatim isperite čistom vodom. 4. Za tvrdokornu masnoću temeljito raspršite, ostavite da djeluje 5 minuta i isperite čistom vodom. Ponoviti postupak ako je potrebno. Mjere opreza za uporabu: Može se upotrijebiti na svim perivim površinama osim aluminiju. Ako niste sigurni, isprobajte prvo na maloj površini. Nemojte upotrebljavati na oštećenoj vitrokeramici. Nemojte upotrebljavati na toplim površinama. Nemojte upotrebljavati na osjetljivoj tkanini kao što su vuna, svila itd. Uvijek slijedite proizvođačeve upute za čišćenje. Nemojte raspršivati blizu očiju ili lica. Površine koje su u dodiru s hranom isperite pitkom vodom.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.