Bakina Tajna Domaći ajvar blagi 300 g

Bakina Tajna Domaći Ajvar Blagi 300 G

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 18,30 €/kg
Pažljivo pečena, oljuštena i mljevena paprika u ajvaru Bakina Tajna u potpunosti čuva sva svoja aromatična i hranjiva svojstva, jer joj se ne dodaju šećeri, konzervansi i aditivi. U kombinaciji s prvoklasnim, rukom branim povrćem nastaju tradicionalne delicije – pinđur, ljutenica ili ajvar s patliđanom u kojima okus i miris tradicionalnih proizvoda od paprike očuvani od zaborava. Dodavanjem maslinovog ulja umjesto suncokretovog te himalajske soli umjesto obične dobivena je savršeno izbalansirana prirodna kombinacija ukusa u vidu ajavara s maslinovim uljem

Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Štark d.o.o., Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom mjestu na temperaturi od +8 °C do +25 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 10 dana.
BrandBakina Tajna

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)497/120
Masti (g)8,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1
Ugljikohidrati (g)7,1
od kojih šećeri (g)5,8
Bjelančevine (g)1,6
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.