Zvijezda Ajvar blagi 700 g

Zvijezda Ajvar Blagi 700 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 5,70 €/kg

Ajvar se dobro kombinira s raznim odrescima i mesom s roštilja, ali je i sasvim dostojan pratitelj raznih vegetarijanskih specijaliteta. Osnovni sastojci ajvara su paprike, patlidžani, češnjak, ulje i ocat. Sastojci se peku, melju i ukuhavaju, a rezultat je ukusan i aromatičan povrtni prilog, duboko ukorijenjen u našu kulturu prehrane.


Opis proizvoda

ProizvođačMarinada d.o.o., Nikole Šubića Zrinskoga 28, 33520 Slatina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 5 dana.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)408/97
Masti (g)3,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)8
Bjelančevine (g)1,7
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.