Tommy - Dućan na dlanu!

Domax aluminijska folija 1 kom 30 m

Domax Aluminijska Folija 1 Kom 30 M

3,18 €/kom

Cijena za j.m.: 3,18 €/kom

Aluminijska folija nije prikladna za čuvanje kiselih namirnica kao ni za upotrebu u mikrovalnim pećnicama. Namijenjena je za čuvanje ostalih namirnica, te za korištenje prilikom pečenja kolača i ostale hrane u pećnicama kao i za spremanje namirnica na žaru. Aluminijskom folijom umotane namirnice u hladnjaku su sigurne od širenja i primanja mirisa, te su higijenski zaštićene.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuAluminijska folija nije prikladna za čuvanje kiselih namirnica i za upotrebu u mikrovalnim pećnicama. Namijenjena je za čuvanje ostalih namirnica, te za korištenje prilikom pečenja kolača i ostale hrane u pećnicama kao i za spremanje namirnica na žaru. Aluminijskom folijom umotane namirnice u hladnjaku sigurne su od širenja i primanja mirisa te higijenski zaštićene. Laka i jednostavna upotreba.
BrandDomax
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.