Aluminijska plata 33 cm 5 kom

Aluminijska Plata 33 Cm 5 Kom

4,78 €/kom

Cijena za j.m.: 0,96 €/kom
Aluminijska plata za serviranje hrane

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Upute za upotrebu/pripremuOprati prije upotrebe. Izbjegavati dulji kontakt s izrazito kiselom hranom poput limuna, soli octa itd. Izbjegavati izravan kontakt s električnim dijelovima ili otvorenim plamenom.
BrandDomus
Neto količina5 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.