Listerine Fresh Burst antiseptička vodica za ispiranje usta 500 ml
%

Listerine Fresh Burst Antiseptička Vodica Za Ispiranje Usta 500 Ml

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,98 €/l

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 6,29 €/kom

Kozmetika s posebnom namjenom- Listerine Freshburst. Za prevenciju nastanka zubnog plaka i osvježavanje daha. Antiseptička vodica za ispiranje usta.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson&Johnson, GmbH. Via Ardeatina km 23, 500, 00071, Santa Palomba, Pomezia (Rome), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece te na tempreratuti do 25 °C.
Upute za upotrebu/pripremuOsobito djelotvoran ako se koristi ujutro i navečer nakon pranja zubi. Uliti 20ml (4 čajne žličice od 5ml) u čašu, isprati zube i zubno meso te nakon 30 sekundi ispljuniti. Primjenivati dva puta dnevno(ujutro i navečer) nakon pranja zubi.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.