Tommy - Dućan na dlanu!

Aquafresh mild&minty pasta za zube, 100 ml

Aquafresh Mild&minty Pasta Za Zube, 100 Ml

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 27,90 €/l
Aquafresh Mild & Minty pasta za zube ima blagi okus mente i pruža trostruku 24-satnu zaštitu: snažne zube, zdrave desni i svjež dah.

Opis proizvoda

ProizvođačAlca d.o.o. Koledovčina ul. 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandAquafresh
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.