Arf dezi clean vlažne maramice 40 kom

Arf Dezi Clean Vlažne Maramice 40 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,05 €/kom
Vlažne maramice za dezinfekciju.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u dobro zatvorenoj ambalaži. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuMaramicom dobro prebrisati površinu koja se dezinficira najmanje 1 minutu i ostaviti da se osuši. Nije potrebno dodatno ispiranje i brisanje. Prije uporabe na manje vidljivom mjestu provjeriti osjetljivost materijala.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.