Arf Eco active nature sredstvo za čišćenje kupaonice 750 ml

Arf Eco Active Nature Sredstvo Za Čišćenje Kupaonice 750 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 4,79 €/l
S formulacijom od 99,9 % prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora Arf Kupaonica Eco Active Nature učinkovito će ukloniti kamenac i ostale nečistoće u kupaonici. Proizvod odlikuje lako ispiranje površina nakon čišćenja, brzo sušenje te dugotrajan sjaj. Arf Kupaonica Eco Active Nature idealan je izbor za Vas ukoliko se želite opustiti u čistom domu, a pritom nećete udisati štetne kemikalije koje se nalaze u mnogobrojnim sredstvima za čišćenje. Proizvod sadrži prirodne sastojke, dermatološki je testiran, te ne sadrži mirise, alergene i bojila. Nije testiran na životinjama, a koristi ambalažu koja se može reciklirati. Nositelj EU Ecolabel certifikata.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo ravnomjerno naprskati na površine i ostaviti djelovati 5 minuta. Isprati vodom i prebrisati vlažnom ili suhom krpom. Po potrebi ponoviti postupak ili produljiti vrijeme djelovanja. Proizvod ne koristiti za mramorne i kamene površine. Prije uporabe provjeriti djelovanje na skrivenom djelu površine.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.