Tommy - Dućan na dlanu!

Vitamin well aromatizirana voda antioxidant 0,5 L

Vitamin Well Aromatizirana Voda Antioxidant 0,5 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,98 €/l
Funkcionalno piće oplemenjeno vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima. Vitamin Well Antioxidant sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaŠvedska
BrandVitamin well
Neto količina500 mL
Sastojci/sastavVitamin Well Antioxidant sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa. Funkcionalno piće oplemenjeno vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima.

Nutritivne vrijednosti

od kojih šećeri (g)4,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.