Tommy - Dućan na dlanu!

Jamnica Sensation Aromatizirana voda limeta i kiwano 0,5 L

Jamnica Sensation Aromatizirana Voda Limeta I Kiwano 0,5 L

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,98 €/l

Sensation je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće s prirodnim aromama na bazi prirodne mineralne vode. Sensation Limeta Kiwano donosi sklad voćnih sokova limete i kiwana u osvježavajućim mjehurićima mineralne vode.


Opis proizvoda

ProizvođačJamnica plus d.o.o., Getaldićeva 3, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandJamnica Sensation
Neto količina500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)82/19
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)4,7
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,028

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.