Tommy - Dućan na dlanu!

Arrighi umak rajčica s bosiljkom 320 g
%

Arrighi Umak Rajčica S Bosiljkom 320 G

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 5,47 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 1,92 €/kom

umak rajčica s bosiljkom

Opis proizvoda

ProizvođačPasta Berruto SpA-V, Sommariva 139/141-10022 Carmagnola, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreliti umak preko ocijeđene skuhane tjestenine i po želji dodati ribani sir. Jednom otvoreno pakiranje čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 5 dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)146/35
Masti (g)0,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)5,5
Bjelančevine (g)1,3
Sol (g)0,9
Kalcij (mg)0,9
Kalcij PU (%)0,113

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.