Tommy - Dućan na dlanu!

Axe Dark Temptation dezodorans u spreju – antiperspirant 150 ml

Axe Dark Temptation Dezodorans U Spreju – Antiperspirant 150 Ml

4,55 €/kom

Cijena za j.m.: 30,33 €/l
Axe Dark Temptations antiperspirant u spreju učinkovito štiti od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa do 48 sati. Probudit će sva vaša osjetila uz pomoć zanimljivih mirisnih nota vruće čokolade, jantara i crvenog papra. Axe Dark Temptations antiperspirant u spreju pružit će vam osjećaj svježine, zavodljivosti i sofisticiranosti cijeli dan.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.Prije uporabe pročitati naljepnicu.Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površine. - ne pušiti .
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije uporabe te nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Nanositi u kraćim mlazovima u prostoru s dobrom ventilacijom, izbjegavati neumjereno nanošenje.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.