Axe dezodorans Gold 150 ml

Axe Dezodorans Gold 150 Ml

5,29 €/kom

Cijena za j.m.: 35,27 €/l
Axe Gold antiperspirant u spreju pruža učinkovitu zaštitu od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa do 48 sati. Svojim će svježim mirisom vanilije i drvenastim notama razbuditi sva vaša osjetila. Axe Gold antiperspirant u spreju pružit će vam osjećaj čistoće, svježine i energije u svakoj prilici. Također, ne ostavlja bijele mrlje na odjeći što ga čini pogodnim za svaku odjevnu kombinaciju. Proizvod je dermatološki ispitan.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije uporabe te nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.
BrandAxe

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.