Tommy - Dućan na dlanu!

Axe Excite dezodorans u spreju 150 ml

Axe Excite Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,55 €/kom

Cijena za j.m.: 30,33 €/l
Axe Excite dezodorans i sprej za tijelo svojim će mirisom obogaćenim notama kokosa i crnog papra u svakom muškarcu probuditi zavodničke sposobnosti. Koži pruža učinkovitu zaštitu od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa do 48 sati. Axe Excite dezodorans i sprej za tijelo pružit će vam osjećaj svježine i samopouzdanja u svakoj prilici.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNanositi s udaljenosti od 15 cm.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.