Bacardi Breezer orange 0,275 L

Bacardi Breezer Orange 0,275 L

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,60 €/l
Bacardi Breezer je najpopularniji RTD brend s niskim udjelom alkohola. Najbolji Bacardi rum s dodatkom soka odabranog aromatičnog tropskog voća i čiste gazirane vode svojim osvježavajućim okusom privlači sve više i više mladih ljudi diljem svijeta.

Opis proizvoda

ProizvođačBacardi GMBH Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati pri suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.
BrandBacardi Breezer

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)229/55
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)8
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,1
Kalcij (mg)0,1
Kalcij PU (%)0,013

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.