Bakina kuhinja margarin 500 g

Bakina Kuhinja Margarin 500 G

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 3,10 €/kg

Masni namaz s dodatnim vitaminima A i D.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjačuvati na tem.do +12. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandBakina kuhinja
Neto količina500 g
Sastojci/sastav

biljna ulja i masti,(palmino,uljana repica)voda, emulgatori,mono i diglicerdi masnih kiselina,lecitini,esteri limunske kiseline s mono i digliceridima masnih kislina,sol,limunska kiselina,arome,bojilo,karoteni,vitamin A, VITAMIN D


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.219/540
Masti (g)60
od kojih zasićene masne kiseline (g)29
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.