Baloni u obliku srca 4 kom

Baloni U Obliku Srca 4 Kom

1,46 €/kom

Cijena za j.m.: 0,37 €/kom
4 komada crvenih balona u obliku srca. Izrađeno od prirodnog lateks materijala.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Neto količina4 kom
Upozorenje i važne napomeneDjeca mlađa od 8 godina mogu se ugušiti s napuhanim ili puknutim balonima. Sitni dijelovi mogu biti progutani. Koristiti isključivo u prisustvu odrasle osobe. Ova igračka namijenjena je djeci starijoj od 8 godina. Zbog sigurnosnih razloga izbjegavajte balone stavljati u usta i napuhivati, već to činite s pumpom za balone.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.