Barcaffe black & easy 8 g

Barcaffe Black & Easy 8 G

0,35 €/kom

Cijena za j.m.: 43,75 €/kg

Prava turska kava koju možete pripremiti u trenu, bilo kada i bilo gdje.


Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Grand d. o. o. , Surčinska 6a, 11070 Novi Beograd, Srbija.
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice istresite u šalicu, prelijte sa 150 ml vruće vode, promiješajte i pričekajte 1 minutu.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.