Bebimil 1 Početna mliječna hrana za dojenčad 300 g

Bebimil 1 Početna Mliječna Hrana Za Dojenčad 300 G

6,19 €/kom

Cijena za j.m.: 20,63 €/kg

Bebimil 1 je početna mliječna hrana za dojenčad, koja u potpunosti zamjenjuje majčino mlijeko ukoliko majka nije u mogućnosti dojiti. Sadrži sve sastojke koji su potrebni za pravilan djetetov razvoj. Tijekom prvih šest mjeseci Bebimil 1 zadovoljava sve bebine prehrambene potrebe, dok se iza 6. mjeseca može nastaviti koristiti uz dohranu. Sadržaj i količina bjelančevina potpuno su prilagođeni specifičnim potrebama dojenčeta u najranijoj dobi. Bogata je raznim vitaminima, kao što su vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin B6, vitamin B1, vitamin K, vitamin D i vitamin B12.


Opis proizvoda

ProizvođačHipp Croatia d.o.o. Ulica kralja Zonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPažljivo se pridržavajte uputa o pripremi početne mliječne hrane Bebimil 1. Nepridržavanje uputa o pripremi ili čuvanje pripremljenog obroka duže razdoblje može biti štetno za zdravlje vašeg dojenčeta zbog rasta nepoželjnih bakterija. Uvijek pripremite svježi obrok i odmah ga ponudite dojenčetu. Ne koristite ostatke početne mliječne hrane od prethodnog hranjenja. Temeljito operite bočicu, sisač i kolut. Ne podgrijavajte u mikrovalnoj pećnici zbog opasnosti od pregrijavanja. Sadržaj otvorene vrećice nemojte presipavati u druge posude za čuvanje, već nakon upotrebe dobro zatvorite i upotrijebite unutar 3 tjedna. 1. Ruke dobro operite vodom i sapunom. Koristite samo dobro oprane i 5 – 10 minuta prokuhane bočice i sisače. Za svaki obrok svježe prokuhajte vodu – neka vrije 5 – 10 minuta. Ohladite na oko 50 °C. 2. Prokuhanu vodu prelijte u mjernu posudu ili drugu bočicu. 3. Mjericu iz ove kutije napunite Bebimilom 1 i nožem poravnajte prah do ruba mjerice. 4. U suhu bočicu dodajte točan broj mjerica praha Bebimila 1. Za količinu obroka od 70 ml pomiješajte 60 ml prokuhane vode s 2 mjerice praha, za količinu obroka od 100 ml pomiješajte 90 ml prokuhane vode s 3 mjerice praha, za količinu obroka od 135 ml pomiješajte 120 ml prokuhane vode s 4 mjerice praha, za količinu obroka od 170 ml pomiješajte 150 ml prokuhane vode s 5 mjerica praha, za količinu obroka od 200 ml pomiješajte 180 ml prokuhane vode sa 6 mjerica praha, za količinu obroka od 235 ml pomiješajte 210 ml prokuhane vode sa 7 mjerica praha. 5. Dodajte oko 2/3 prokuhane ohlađene vode, zatvorite i lagano promiješajte. Nakon toga snažno protresite bočicu, da se prah dobro otopi. 6. Dolijte ostatak vode i još jednom dobro protresite bočicu. Pripremljen obrok ohladite na temperaturu tijela (oko 37 °C). Prije nego ponudite obrok dojenčetu, obavezno temperaturu provjerite na podlaktici. Odmah nakon obroka, bočicu i sisač temeljito operite.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)278/66
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)7,1
Vitamin A (μg)0
Vitamin D (μg)1,5
Tiamin (mg)0
Kalcij PU (%)6,375

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.