Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Bečki odrezak 400 g

Ledo Bečki Odrezak 400 G

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 17,48 €/kg

Kako biste svaki dan uživali u bečkoj gozbi, u Ledo škrinji potražite Ledo Bečki odrezak 400g koji je pripremljen od 100% svinjskog mesa u panadi od pšeničnog brašna. Kutijica sadrži 4 panirana odreska koji su odmah spremni za pečenje bez prethodnog odmrzavanja. Za njihovu pripremu potrebno je 5 do 6 minuta u tavi, a neodoljiv okus je zagarantiran.


Opis proizvoda

ProizvođačSC CONVENIENCE PROD SRL, Ilfov, Tunari, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)845/202
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)15
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)14
Sol (g)2

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.