Tommy - Dućan na dlanu!

Best wishes choco party bombonijere 75 g

Best Wishes Choco Party Bombonijere 75 G

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 23,87 €/kg
Ova elegantna poklon kutija za čokoladu sadrži praline od deserta i mliječne čokolade. Srce svake čokolade sastoji se od slasne kreme koja ima okus slatke karamele, senzualne pistacije i osvježavajuće naranče.

Opis proizvoda

ProizvođačVobro Sp. Z.o.o., ul. Podgorna 78, 87-300 Brodnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandBest wishes

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.290/550
Masti (g)35
od kojih zasićene masne kiseline (g)21
Ugljikohidrati (g)52
od kojih šećeri (g)50
Bjelančevine (g)5
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.