Bijelo grožđe stolno 1 kg

Bijelo Grožđe Stolno 1 Kg

3,49 €/kg

Cijena za j.m.: 3,49 €/kg
Grožđe je bobičasti plod vinove loze, koja je jedna od najstarijih kultiviranih biljaka u svijetu. Danas u svijetu postoji oko 8000 vrsta grožđa: stolno grožđe, koje se koristi za jelo u svježem stanju, osušeno grožđe (grožđice) i grožđe kao industrijska sirovina potrebna za proizvodnju vina, sokova, vinskog octa, rakija, konjaka, pjenušaca i dr. pića. Grožđe se zbog svojih brojnih dobrobiti ubraja među najzdravije namirnice na svijetu. Osim snažnih antioksidansa grožđe sadrži i jako puno vitamina.

Opis proizvoda

Neto količina1.000 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.