Tommy - Dućan na dlanu!

BiOrganic BIO amaranth 500 g

BiOrganic BIO Amaranth 500 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,98 €/kg
Amarant je dobar kao samostalan prilog ili kaša, a sjajan je dodatak salatama, juhama i varivima. Omjer kuhanja: 2,5 šalice vode na 1 šalicu Amaranta, 25 minuta.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs J. OHG-SNC, Moosweg hr. 11, I-39020 Castelbell, talija
Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje ga je kuhati u kombinaciji s prosom, quinoom ili rižom uz povremeno miješanje kako se ne bi zalijepio za dno lonca. Može se pripremati i samostalno kao kaša. Također ga možete peći na vrućoj tavi ili u loncu kao kokice, te ga dodati u müsle, razne voćne i povrtne salate ili deserte. Omjer za kuhanje: 1 i pol šalica vode na jednu šalicu amarantha. Kuhanje cca 30 minuta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.552/371
Masti (g)7
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)65,3
od kojih šećeri (g)1,7
Bjelančevine (g)13,6
Sol (g)0,012

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.