Tommy - Dućan na dlanu!

Ekozona BIO chia sjemenke 200 g

Ekozona BIO Chia Sjemenke 200 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,95 €/kg
Bogate nezasićenim masnim kiselinama, prirodno bogate kalcijem, magnezijem, kalijem željezom i fosforom. Organske chia sjemenke bogate su nezasićenim masnim kiselinama i prirodno bogate kalcijem, magnezijem, kalijem, željezom i fosforom. Dodavanjem tekućine pretvaraju se u želiranu masu nakon minimalno 10 minuta. Idealne su za spravljanje prirodnih pudinga te kao dodatak voćnim i povrtnim napitcima ili domaćem kruhu i pecivima.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaPeru
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDodavanjem tekućine pretvaraju se u želiranu masu nakon minimalno 10 minuta. Idealne su za spravljanje prirodnih pudinga te kao dodatak voćnim i povrtnim napitcima ili domaćem kruhu i pecivima.
BrandEkozona

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.893/459
Masti (g)32,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,52
Ugljikohidrati (g)2,34
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)21,9
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.