Tommy - Dućan na dlanu!

Solana Nin cvijet soli 125 g

Solana Nin Cvijet Soli 125 G

7,99 €/kom

Cijena za j.m.: 63,92 €/kg
Ninski cvijet soli fina je sol u izvornom obliku. Fini kristalići soli ostaju na površini te se ubiru poput latica cvijeća – nježnom ljudskom rukom i drvenim mikronskim sitima. Cvijet soli značajan je nutricijent obogaćen prirodnim mineralima te intenzivnom bogatom aromom.

Opis proizvoda

ProizvođačSolana Nin d. o. o. , Ninska cesta 7, Nin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuUmjereno korištenje prirodne morske soli u količini do 5 grama na dan.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.