Tommy - Dućan na dlanu!

Encian BIO jabučni ocat 0,7 L

Encian BIO Jabučni Ocat 0,7 L

4,35 €/kom

Cijena za j.m.: 6,21 €/l
Encian Jabučni ocat proizveden je prešanjem iz svježih ekološki uzgojenih jabuka sorte topaz. Sadrži prirodno prisutnu sol. Bio jabučni ocat sadrži minimalno 5 % octene kiseline. Ne sadrži laktozu ni gluten. Ne sadrži GMO sastojke. Jabučni ocat sadrži vitamine, minerale i dijetalna vlakna te se ubraja u nutritivno vrlo vrijednu namirnicu koja ubrzava metabolizam i olakšava mršavljenje. Izvor je kalija, a sadrži i natrij, magnezij, fosfor, kalcij i željezo. Pakirano u boci od 0,7 l.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEncian
Neto količina700 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)77/20
Masti (g)<0,05
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,05
Ugljikohidrati (g)0,47
od kojih šećeri (g)0,21
Bjelančevine (g)0,04
Sol (g)0,008

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.