Ekozona BIO ječam 500 g

Ekozona BIO Ječam 500 G

3,09 €/kom

Cijena za j.m.: 6,18 €/kg
Ječam – tradicionalna žitarica koja je i danas nezaobilazna u svakoj kuhinji, savršeno će se uklopiti u svaku kuhinju i postati dio ukusnih jela. Obogatit će juhe i variva, a ukusan je i kao prilog, u salatama ili kao slatki desert. Zrna ječma pažljivo su ubrana, a zatim pažljivo ljuštena, polirana i brušena. Ječam osigurava vašem tijelu ugljikohidrate, a istovremeno ima nizak udio masti. Za raznovrsnu prehranu!

Opis proizvoda

ProizvođačBiovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEkozona

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.300/311
Masti (g)1,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,48
Ugljikohidrati (g)57
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)10
Sol (g)0,03

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.