Tommy - Dućan na dlanu!

Encian BIO kokosov šećer 200 g

Encian BIO Kokosov Šećer 200 G

4,25 €/kom

Cijena za j.m.: 21,25 €/kg
Kokosov šećer je nerafinirani šećer dobiven iz biljnog soka kokosovih cvjetnih pupova. Pogodan je za izradu krema i kolača te kao dodatak kavi, čaju, voćnih sokovima i drugim napicima. Zbog svog jedinstvenog okusa i arome, ali i zbog nižeg glikemijskog indeksa (GI 35) odlična je alternativa šećeru dobivenom iz šećerne trske i šećerne repe.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaIndonezija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za izradu krema i kolača te kao dodatak kavi, čaju, voćnih sokovima i drugim napicima
BrandEncian

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.628/383
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)94
od kojih šećeri (g)90
Bjelančevine (g)1,3
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.