Tommy - Dućan na dlanu!

BiOrganic namaz od kikirikija BIO 340 g

BiOrganic Namaz Od Kikirikija BIO 340 G

4,35 €/kom

Cijena za j.m.: 12,79 €/kg
Bio namaz od kikirikija bez dodanog šećera (sadrži samo prirodno prisutne šećere), bez hidrogeniziranih masti, bez emulgatora i konzervansa, bez umjetnih boja i aroma, bogat izvor vlakana, izvor bjelančevina

Opis proizvoda

ProizvođačAdvent d.o.o., Jelenčići 61D, 52000 Pazin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPromiješajte prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.431/581
Masti (g)42,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,2
Ugljikohidrati (g)20
od kojih šećeri (g)7
Bjelančevine (g)25,2
Sol (g)0,68

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.