Berief bio napitak riža 1 L

Berief Bio Napitak Riža 1 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/l

Bio napitak od riže, bez laktoze, bez glutena.


Opis proizvoda

ProizvođačBerief Food GmbH,Lebensweg 1, 59269 Beckum, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaUzgojeno u / izvan EU.
Uvjeti čuvanjaJednom otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i utrošiti unutar 3 - 4 dana.
Upute za upotrebu/pripremuUklonite poklopac. Potom ga ponovno pričvrstite. Snažno protresite. Poslužite se i uživajte. Prije svake upotrebe protresti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)211/50
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)9,6
od kojih šećeri (g)3,5
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)0,06

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.