Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ekozona Pšenično polubijelo brašno T-850 1 kg

Ekozona Pšenično Polubijelo Brašno T-850 1 Kg

1,99 €/kom

14,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,99 €/kg(14,99 kn/kg)
Pšenično brašno dobiva se od probranih sorta domaće ekološki uzgojene pšenice te je pogodno za izradu svih vrsta kruha, tjestenina i slastica.

Opis proizvoda

ProizvođačBiovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa pripremu raznih vrsta kruha i peciva.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.545/364
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)69,5
od kojih šećeri (g)2,8
Bjelančevine (g)10,2
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn