Encian BIO proseno brašno 250 g

Encian BIO Proseno Brašno 250 G

2,45 €/kom

Cijena za j.m.: 9,80 €/kg
Proseno brašno dobiveno je mljevenjem ekološki uzgojenog prosa. Ima slatkast okus i toplu žutu boju. U kombinaciji s drugim vrstama brašna koristi se za pripremu kruha, pizza ili tortilja. U kombinaciji sa suhim voćem koristi se za pripremu raznih kvalitetnih slastica, a koristi se i kao dodatak jelima. Zbog svog slatkastog okusa, proseno je brašno pogodno za pudinge, kaše, piree i salate te razne vrste kolača bez jaja.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU kombinaciji s drugim vrstama brašna koristi se za pripremu kruha, pizza ili tortilja. U kombinaciji sa suhim voćem koristi se za pripremu raznih kvalitetnih slastica.
BrandEncian

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.536/363
Masti (g)3,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)69
od kojih šećeri (g)1,6
Bjelančevine (g)11
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.