Biola BIO psyllium ljuskice 120 g

Biola BIO Psyllium Ljuskice 120 G

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 39,08 €/kg
Psyllium ljuskice su topiva vlakna dobivena iz sjemenki indijskog trputca (Plantago ovata), biljke koja raste uglavnom u Indiji. Psyllium ljuskice su se stoljećima koristile u drevnoj tradicionalnoj medicini Ayurvede za promicanje općeg zdravlja i dobrobiti tijela. Prirodno ne sadrže gluten i bogate su topivim vlaknima. Često se koriste za pečenje kruha i raznih pekarskih proizvoda te za zgušnjavanje variva i juha. Na sebe vežu vodu i imaju sposobnost povećavanja svog volumena čak do 15 puta. Bubrenjem stvaraju želatinastu masu. Nakon konzumiranja psyllium ljuskica preporučuje se odmah popiti čašu vode i povećati unos tekućine u organizam. Preporučena dnevna doza je 1-3 čajne žličice.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuMože s epomiješati s vodom, voćnim sokom ili mlijekom te konzumirati odmah zbog zgušnjavanja.
BrandBiola

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)758/189
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)0,1
od kojih šećeri (g)<0,1
Bjelančevine (g)1,5
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.