Tommy - Dućan na dlanu!

BioOrganic BIO sjemenke konoplje 100 g

BioOrganic BIO Sjemenke Konoplje 100 G

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 26,90 €/kg
Sjemenke konoplje sadrže visoki udio bjelančevina koje u svom sastavu imaju svih 20 aminokiselina među kojima su i esencijalne aminokiseline koje ljudski organizam prirodno ne može proizvesti, odnosno sintetizirati, već ih je potrebno u organizam unijeti prehranom. Zbog toga se svrstavaju među rijetku hranu biljnog porijekla koja je kompletan izvor bjelančevina. Konopljine sjemenke su bogate višestruko nezasićemim masnim kiselinama od kojih se posebno ističu ω-3 i ω-6 masne kiseline. S obzirom na visoku nutritivnu vrijednost, bogatsvo vitamina i minerala koje sadrže sjemenke konoplje povoljno djeluju na imunološki sustav stoga ih je dobro uvrstiti u prehranu kako bi poboljšali svoju prehranu, a time i kvalitetu svog života. Važno je pridržavati se uravnotežene, raznovrsne, zdrave prehrane i zdravog načina života.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs J. OHG-SNC, Moosweg hr. 11, I-39020 Castelbell, talija
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU prehrani se mogu koristiti u pripremi različitih jela: možete ih posipati preko salata, müslija, žitarica ili koristiti za smoothie, pudinge, kolače ili druge deserte. Okus im je sličan orasima.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.231/533
Masti (g)48,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,6
Ugljikohidrati (g)8,67
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)31,6
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.