Ekozona BIO lan sjemenke 200 g

Ekozona BIO Lan Sjemenke 200 G

1,35 €/kom

Cijena za j.m.: 6,75 €/kg
Lanene sjemenke iznimno su bogatog sastava te se ubrajaju među najhranjivije sjemenke. Jednu do dvije žličice mljevenih sjemenki pospite po žitaricama ili mueslima, a za spravljanje kruha, kolača i ostalih pekarskih proizvoda te korištenje kao zamjenu za jaja lan je potrebno prethodno namočiti u vodi kako bi sjemenke pustile sluz.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaUzgojeno izvan EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEkozona
Neto količina200 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.234/534
Masti (g)42,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,7
Ugljikohidrati (g)2,6
od kojih šećeri (g)1,6
Bjelančevine (g)18,3
Sol (g)0,08

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.