Ekozona BIO sok od jabuke 1 L

Ekozona BIO Sok Od Jabuke 1 L

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 3,05 €/l
Sok od domaćih plodova, punog okusa, uzgajanih po najvišim ekološkim standardima u odabranim obiteljskim voćnjacima. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere. Pasterizirano.

Opis proizvoda

ProizvođačBiovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja držati zatvoreno u hladnjaku te potrošiti u roku od 3 dana.
BrandEkozona

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)177/42
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,3
od kojih šećeri (g)10,3
Bjelančevine (g)0,09
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.